AMHC Westerpark

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met AMHC Westerpark.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

AMHC Westerpark en Bitjehappen.nl

Amsterdamse Mixed Hockey Club Westerpark, gelegen in Amsterdam-West is een redelijk nieuwe hockeyclub nog. AMHC Westerpark is namelijk in 2009 opgericht. De organisatie van Westerpark bestaat uit een stichting, genaamd jeugd hockey west en de vereniging AMHC Westerpark. De club is gelegen op sportpark Spieringhorn en heeft sinds het jaar 2016 een eigen Clubhuis. 

Ben jij opzoek met jouw team of hockeyclub naar bitjes op maat? Bij Bitjehappen.nl maken wij voor jou of voor jouw hele hockeyvereniging bitjes op maat. Al onze medewerkers zijn opgeleid om bij jou een afdruk af te nemen. Dat doen wij door middel van geur en smaakloze klei. Binnen 3 minuten is jouw afdruk helemaal klaar en kan ons team ermee aan de slag voor jou. Binnen 10 werkdagen heb jij een perfect op maat gemaakt bitje. Wij van Bitjehappen.nl gaan voor perfectie.

Bitjehappen.nl

Nu zult u misschien de vraag hebben hoe kom ik aan dat perfect op maat gemaakte bitje? U kunt op verschillende manieren bij ons een bitje krijgen. De eerste manier is om een hap pakket te bestellen die dan thuis wordt afgeleverd dan kunt u zelf happen zonder onze hulp. Een andere mogelijkheid is om langs te komen bij een van onze hapdagen op zaterdag. Wij staan dan op verschillende hockeyverenigingen. De laatste optie is om op een inloopmiddag langs te komen. Die zijn op woensdagmiddag op Herculesplein 25 in Utrecht. 

Go to Top