Informatie voor clubs

Bitjehappen.nl komt aan het begin van het seizoen en direct na de winterstop langs bij meer dan 60 hockey- en rugbyclubs. Zo voorzien wij heel sportend Nederland van een mondbeschermer. Op deze manier helpen we sporters en clubs door heel Nederland met het verkrijgen van een op maat gemaakt bitje wat de veiligheid en het sportplezier bevordert.

Ook een hapdag op jouw club?

Naast de clubs waar wij al hapdagen organiseren hebben we ook ruimte voor nieuwe hockey-, vechtsport- en rugbyclubs. Stuur gerust een mailtje.

  info@bitjehappen.nl

Clubs bij Bitjehappen.nl

https://bitjehappen.nl/wp-content/uploads/2021/04/Facebook-Post-940x788-px-940x788.jpeg

Hoe gaat het organiseren van een hapdag op clubs?

Voordat we langskomen moeten er voorbereidingen gedaan worden, neem het prikken van de datum en de tijd. Daarna komen we langs op de club en nemen we van iedereen afdrukken. Na de hapdag gaan we aan de slag met de bitjes en sturen we deze binnen twee weken thuis.

Voor de hapdag

Voordat we een hapdag kunnen organiseren op een club moet er een datum geprikt worden. De datum wordt meestal door ons voorgesteld, ook omdat wij rekening moeten houden met een strakke planning. Bij het maken van een planning hebben we een aantal tijdslots die we hanteren (bijvoorbeeld: 9:00-11:00, 12:00-14:00, 15:00-17:00). Op een dag gaan wij dus langs bij meerdere clubs met één team. Hierdoor kunnen we meerdere clubs bezoeken in op één dag. Op dit moment zijn er vijf teams beschikbaar, op één dag bezoeken we dus tot wel 15 clubs.
Als wij voor alle clubs een datum hebben geprikt kunnen we gaan kijken naar de tijden. Gewoonlijk kiezen wij de tijden en communiceren deze naar de clubs. Hierbij proberen we wel, als we vaker naar een club gaan, een keer in de ochtend langs te komen en een keer in de middag. Zo missen minder mensen de hapdagen. Als een club een specifieke voorkeur heeft voor een tijd kan dit natuurlijk ook doorgegeven worden. We zullen er proberen rekening mee te houden.
Een paar weken voordat de hapdag plaats gaat vinden sturen wij de club een promotiepakket. Dit promotiepakket komt zowel fysiek als digitaal. De digitale vorm bevat een tekstje wat de club op de website kan zetten om zo de hapdag te promoten. De fysieke vorm bevat een banner (met clublogo) en posters. Deze kunnen in het clubhuis worden neergezet en opgehangen. Dit alles om zo de hapdag te promoten en zo veel mogelijk mensen te trekken.

Tijdens de hapdag

Wij komen op eigen gelegenheid naar de club toe en proberen er een kwartiertje voor tijd aanwezig te zijn. We nemen alle benodigdheden zelf mee, we hebben verder niks van de club nodig. We willen ons graag aanmelden bij een contactpersoon, gewoonlijk is dit degene waarmee mailcontact gehad is of iemand achter de bar. Echter is dit niet noodzakelijk. Daarnaast is een kopje koffie of thee erg welkom.
Tijdens het happen maken we gebruik van putty speciaal gemaakt voor het maken van afdrukken van tanden. We gebruiken hiervoor twee kleuren die we samen mengen, na een (ongevaarlijke en glutenvrij) chemische reactie wordt de putty dan hard. Dit duurt ongeveer twee minuten. We gebruiken altijd handschoenen voor de hygiëne en ook de lepels gebruiken we maar één keer. Tijdens het happen hoeft de klant niks te doen. De bitjehappen-medewerker maakt de afdruk door de klei tegen de tanden te duwen.
De leden kunnen contant en met pin betalen. Contant willen we wel graag gepast. De prijs voor een bitje is €55,-.

Na de hapdag

De afdrukken nemen wij, inclusief gegevens van de klanten, mee naar kantoor in Utrecht. Hier worden de bitjes dan ook met de hand gemaakt. De bitjes bestaan uit twee lagen en worden in meer dan 10 productiestappen perfect op maat gemaakt.
De bitjes die wij maken versturen we binnen twee weken (inclusief opbergdoosje) naar het huisadres van de klant. Dit pakketje past gewoon door de brievenbus. Als we een bitje op de post doen dan ontvangt de klant ook gelijk een mailtje dat deze onderweg is, zo weet men wanneer het bitje te verwachten valt.
Omdat onze bitjes handwerk zijn en individueel gemaakt worden kan het wel eens voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat. Zo zijn er in het verleden weleens bitjes omgewisseld, zitten deze te strak of is bijvoorbeeld te kleur niet goed. Om zulke gevallen extra service te verlenen proberen we altijd op clubs een servicemoment in te plannen. Dit is vooral gericht op mensen die al een bitje hebben maar waarbij er iets mis is. Mensen kunnen ons dan ter plekke vertellen wat er mis is zodat wij het gelijk kunnen beoordelen. Als we niet op een club langskomen kun je ons ook altijd mailen of bellen, dan gaan we ook het probleem voor je oplossen.
Om de clubs tegemoet te komen sponsoren wij per bitje €5,- aan de club terug, met een minimum van 10 bitjes. Na de hapdag laten wij weten hoeveel bitjes er gehapt zijn en zal er een creditnota worden opgesteld. Dit zal zo snel mogelijk naar de club gestort worden. Op deze manier creëren we een win-win situatie voor beide partijen. Hoe meer bitjes er gehapt worden, des te beter dat is voor beide partijen.

Service

Bitjehappen.nl verleent de klanten de best mogelijke service. Zo bieden wij een seizoen pasgarantie, proberen wij op clubs altijd servicemomenten in te plannen en passen wij bitjes aan als deze niet naar behoren passen.

Gespecialiseerd in mondbeschermers

Bitjehappen.nl houdt zich, in tegenstelling tot andere tandtechnische bedrijven, alleen bezig met het produceren van bitjes. Hierbij worden de bitjes in Nederland en met de hand gemaakt.

Sponsoren

Om voor de clubs iets extra te doen sponsoren wij alle clubs die met ons in zee gaan. Per verkocht bitje geven wij €5,- terug aan de club, met een minimaal aantal van 10 bitjes per hapdag. Zo krijgt de club dus ook wat terug.

Geleverd binnen 2 weken

De levertijd van de bitjes nadat deze gehapt zijn is 90 procent binnen één week. De afgelopen jaren leveren wij alle bitjes binnen twee weken.