https://bitjehappen.nl/wp-content/uploads/2020/08/Foto0105-1200x360.jpg

 Oprichting en groei

Aan het eind van mijn studie financiële economie heb ik in 2016 Bitjehappen.nl opgericht. Ik krijg vaak de vraag hoe ik hierbij gekomen ben. Gelukkig, en een klein beetje helaas, heb ik geen sentimenteel verhaal over hoe ik ooit al mijn tanden verloor en daarna de wereld wilde verbeteren. Ik hockey al van jongs af aan en heb in die tijd heel wat bitjes versleten. Echter was ik nooit helemaal tevreden over de overlevingstocht die ik moest afleggen wanneer ik een op maat gemaakt bitje wilde kopen.

Daarom heb ik besloten het heft in eigen handen te nemen en zo is Bitjehappen.nl geboren. Service en kwaliteit staan voorop. Naast de hapdagen die we organiseren op de hockeyclubs is er bijna elke woensdagmiddag de mogelijkheid om in de shop een bitje te happen en als dit niet schikt, dan sturen we gewoon een pakketje op en kan je met behulp van onze instructievideo thuis op de bank happen.

Voor het maken van de afdruk maken wij gebruik van een speciale smaak-en geurloze klei, waarmee we het happen weer een stuk leuker hebben gemaakt. Na het happen gaan we meteen voor je aan de slag om een perfect passend bitje te maken. Elk bitje wordt volledig met de hand gemaakt door een tandtechnicus in ons lab in Utrecht. Doordat we ons productieproces efficiënt hebben ingericht, sturen we het bitje binnen twee à drie weken op naar je huisadres. Op deze manier kan je dus snel en goed beschermd het veld op!

~Oprichter Desmond

 

 

Sinds november 2023 is Bitjehappen overgenomen door Clik.Fit. Ook een bedrijf actief in het maken van gebitsbeschermers op maat, maar met een andere techniek.

Clik.Fit maakt gebruik van 3D scan- en printtechniek om de ultieme gebitsbeschermer te produceren.

Met de nieuwe techniek en visie van Clik.Fit en de ervaring en naamsbekendheid van Bitjehappen maakt het bedrijf snelle voortgang in haar missie om alle Nederlandse contactsporters van goede en comfortabele tandbescherming te voorzien.

Go to Top