MHC Krimpen

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met MHC Krimpen.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

MHC Krimpen en Bitjehappen.nl

Al sinds 1970 is er in Krimpen aan den IJssel een gezellige familieclub te vinden. MHC Krimpen biedt al vanaf 5 jaar hockey mogelijkheden. van jongs af aan kan er al gehockeyd worden. MHC Krimpen heeft een jeugdafdeling die goed ondersteund worden door begeleiders die kunnen coachen. Naast hockeyen organiseert MHC Krimpen ook barbecues, thema disco’s en zomeravondhockey en familietoernooien. 

Een gebitsbeschermer is één van de belangrijkste dingen die je moet hebben als je aan een sport doet waarbij je rekening moet houden met mogelijke weerstand op je tanden. Alleen een bitje op maat geeft jou die nodige bescherming. Een bitje op maat sluit perfect aan en is fijner voor het coachen, het hydrateren en het ademen. Wij maken jouw afdruk en nemen jouw mensen mee in het proces. Uiteindelijk leveren wij jouw een perfect passende bitje van Bitjehappen.nl.

Bitjehappen.nl

Bitjehappen.nl komt op zoveel mogelijk sportclubs in Nederland langs om sporters te voorzien van een bitje op maat. Elke zaterdag vinden er hapdagen plaats op diverse clubs in Nederland. Wil jij nou ook een veilig en tof bitje, kom dan langs op een van de hapdagen! Wanneer het jou niet lukt om een bezoekje te komen brengen op zaterdag, geen stress. Iedere woensdag vindt er nog een inloopmiddag plaats in Utrecht. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top