THHC Hurley

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met THHC Hurley.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

THHC Hurley en Bitjehappen.nl

Een club met oud Internationals is hockeyclub Hurley. Nederlandse oud internationals zijn Maartje Cox, Sabine van Silfhout en Margot Zuidhof. Daarnaast heeft HC Hurley ook nog oud internationals uit Schotland, Ierland en Zuid-Afrika. HC Hurley is in het jaar 1932 opgericht en het komt uit Amstelveen. De Heren en Dames komen beide uit in de hoogste klasse van de KNHB. De naam Hurley is afkomstig uit het Ierse balspel Hurling. Hurling is een combinatie van hockey, rugby en voetbal. 

Ben jij opzoek met jouw team of hockeyclub naar bitjes op maat? Bij Bitjehappen.nl maken wij voor jou of voor jouw hele hockeyvereniging bitjes op maat. Al onze medewerkers zijn opgeleid om bij jou een afdruk af te nemen. Dat doen wij door middel van geur en smaakloze klei. Binnen 3 minuten is jouw afdruk helemaal klaar en kan ons team ermee aan de slag voor jou. Binnen 10 werkdagen heb jij een perfect op maat gemaakt bitje. Wij van Bitjehappen.nl gaan voor perfectie.

Bitjehappen.nl

Nu zult u misschien de vraag hebben hoe kom ik aan dat perfect op maat gemaakte bitje? U kunt op verschillende manieren bij ons een bitje krijgen. De eerste manier is om een hap pakket te bestellen die dan thuis wordt afgeleverd dan kunt u zelf happen zonder onze hulp. Een andere mogelijkheid is om langs te komen bij een van onze hapdagen op zaterdag. Wij staan dan op verschillende hockeyverenigingen. De laatste optie is om op een inloopmiddag langs te komen. Die zijn op woensdagmiddag op Herculesplein 25 in Utrecht.

Go to Top