HIC

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HIC.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HIC en Bitjehappen.nl

Vlak na de oorlog op 8 september 1946 werd de Rooms-Katholieke Hockey vereniging Ignatius College opgericht. Het werd een schoolclub. Het is een grote club met rond de 1600 leden die met veel plezier spelen bij Hockeyclub HIC. De club komt uit Amstelveen. De heren 1 en dames 1 spelen beide in de promotieklasse. De naam van het Sportpark is Escapade. Ze zijn daar gelegen sinds 2017. 

Wij van Bitjehappen.nl vinden het heel belangrijk dat iedereen veilig het veld kan betreden. Om dat te kunnen heb je een bitje op maat nodig van Bitjehappen.nl. Ons team is opgeleid en gespecialiseerd om perfect passende bitjes te maken. Door middel van geur-en smaakloze klei nemen wij een afdruk en dan heeft u binnen 10 werkdagen uw gloednieuwe bitje op maat thuis op de deurmat liggen.

Bitjehappen.nl

Nu vraagt u zich misschien af hoe u aan een bitje kunt komen van Bitjehappen.nl. Dat is vrij simpel via onze website kunt u een hap pakket bestellen en dan met behulp van een instructievideo zelf happen, vind u dat niet prettig dan kunt u op een van onze hapdagen langskomen. Op de zaterdagen zijn wij te vinden bij verschillende clubs. Ook is er nog een derde optie en dat is om op de woensdagmiddagen tussen 13.00 en 17.00 langs te komen bij ons in Utrecht zodat wij ook een bitje kunnen maken voor u. 

 

Go to Top