Helmond

https://bitjehappen.nl/wp-content/uploads/2021/04/Banner-Helmond-1200x364.jpeg

Bitjehappen organiseert helaas nog geen bitje hapdag op Helmond.

Alle bitjes worden verstuurd naar jouw adres, dus je kan een bitje happen bij een andere club.

Ben jij van de club? Hier kan je meer informatie vinden voor het organiseren van een hapdag bij jouw club.

Hapdagen in de provincie Noord-Brabant

HC Boekel

MHC Rosmalen

MHC Best

MHC Tempo

Hockeyclub Zevenbergen

Op 24 september 1933 is er in Helmond een hockeyclub opgericht. De club zijn naam is dan ook HC Helmond. De club is een grootschalige en gezellige vereniging met 1200 leden. Als de Dames 1 en Heren 1 op zondag allebei thuis spelen, wordt dit Super Sunday genoemd. De club heeft seniorenteams die zaalhockey spelen. De club beschikt over 4 velden.

Bitjehappen.nl biedt jou de mogelijkheid om een perfect passend bitje te krijgen. Ben jij de boil&bite bitjes ook helemaal zat kom dan naar Bitjehappen.nl. Voor kinderen tot 12 jaar zijn de kosten 45 euro bent u of zijn uw kinderen ouder dan 12 jaar dan zijn de kosten 55 euro. Wij gaan voor perfectie. Geen last meer tijdens trainingen, goed kunnen communiceren en kunnen drinken tijdens de rust. Wij kunnen daarvoor zorgen. Kies voor Bitjehappen.nl en wij leveren een perfect zitten bitje bij u af.

Bitjehappen.nl

Wij als team bitjehappen bieden jouw de beste bescherming voor jouw gebit en een groot gemak tijdens hockey. Een bitje op maat laten maken kan bij ons op twee dagen in de week. Op de zaterdagen zijn wij te vinden op clubs door heel Nederland en happen wij ter plekke jouw bitje. Iedere woensdagmiddag kun je op Herculesplein 25 in Utrecht langskomen om een afdruk van je tanden te laten maken. Twee weken later kun jij jouw eigen perfect passende bitje op de deurmat verwachten. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top