HC Druten

HC Druten

HC Druten

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Druten.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Druten en Bitjehappen.nl

Een club die al klant is bij Bitjehappen is HC Druten. Druten is een Nederlandse hockeyclub uit de Gelderse plaats Afferden. Op 1 september 2005 is HC Druten opgericht. Hockeyclub Druten heeft verschillende soorten hockey, de soorten zijn Veldhockey, trimhockey en zaalhockey. Met veel plezier wordt er altijd getraind en wedstrijden gespeeld. HC Druten telt nu ongeveer 420 leden.

Ons gespecialiseerde team staat voor jou klaar. Wij van Bitjehappen.nl gaan voor perfect op maat gemaakte bitjes zodat jij veilig het veld op kan zonder jouw tanden te verliezen. Onze bitjes worden gemaakt nadat jij bent wezen happen. Via een gipsafdruk van uw gebit maken wij een bitje op maat. We hebben veel verschillende kleuren voor het bitje. Van rood tot glitter roze of zelfs twee kleuren blauw met rood of zwart met wit. Er is veel keuze en wij maken dan een perfect bitje voor jou. Bitjehappen.nl gaat voor het beste.

Bitjehappen.nl

Wij, Bitjehappen.nl komen iedere zaterdag langs op diverse clubs in Nederland. Wij komen een afdruk van jouw tanden maken en dan vormen wij jouw perfect passende bitje helemaal naar wens. Door heel Nederland wordt gehapt, maar misschien niet op jouw club op die ene zaterdag dat het jou goed uitkomt. Daar is een oplossing voor, want iedere woensdag is er een inloopmiddag op Herculesplein 25 in Utrecht. Tussen 13.00u en 17.00u kun jij een bitje komen happen. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top