HC Alecto

Alecto

Alecto

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Alecto.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Alecto en Bitjehappen.nl

Een hockeyclub met veel evenementen en toernooien is hockeyclub Alecto. Iedere liefhebber van de sport hockey mag aan de toernooien meedoen. Zo organiseert Alecto PAN toernooien, dat zijn toernooien voor veteranen en trimmers. Dat word altijd op Eerste Pinksterdag gedaan. Dan hebben ze ook nog D-Alecto toernooi, dat vind aan het einde van de competitie plaats dit toernooi is voor de leden van Alecto in D teams. Daarnaast hebben ze ook nog een open midzomernacht c toernooi, Dat is een tweedaagse toernooi voor de C teams. Als laatste hebben de Rabo familietoernooi.

Een gebitsbeschermer is één van de belangrijkste dingen die je moet hebben als je aan een sport doet waarbij je rekening moet houden met mogelijke weerstand op je tanden. Alleen een bitje op maat geeft jou die nodige bescherming. Een bitje op maat sluit perfect aan en is fijner voor het coachen, het hydrateren en het ademen. Wij maken jouw afdruk en nemen jouw mensen mee in het proces. Uiteindelijk leveren wij jouw een perfect passende bitje van Bitjehappen.nl.

Bitjehappen.nl

Bitjehappen.nl komt op zoveel mogelijk sportclubs in Nederland langs om sporters te voorzien van een bitje op maat. Elke zaterdag vinden er hapdagen plaats op diverse clubs in Nederland. Wil jij nou ook een veilig en tof bitje, kom dan langs op een van de hapdagen! Wanneer het jou niet lukt om een bezoekje te komen brengen op zaterdag, geen stress. Iedere woensdag vindt er nog een inloopmiddag plaats in Utrecht. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top