HC Zwaluwen

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Zwaluwen.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Zwaluwen en Bitjehappen.nl

Utrecht omnivereniging Zwaluwen. De club is in 2005 ontstaan door een fusie tussen omnivereniging zwaluwen en voetbalvereniging vv Utrecht. Na de fusie is er een mooie vereniging ontstaan met voetbal, biljart, tennis en hockey. Ze kregen in 2008 een mogelijkheid om de sportmogelijkheid uit te breiden en kozen toen voor een hockey afdeling. in het jaar 2010 zijn de velden van voor hockey in gebruik genomen. Al gauw vormden de Zwaluwen tot een echte hockeyclub en zitten ze nu al op 350 leden. 

Wij van Bitjehappen.nl vinden het heel belangrijk dat iedereen veilig het veld kan betreden. Om dat te kunnen heb je een bitje op maat nodig van Bitjehappen.nl. Ons team is opgeleid en gespecialiseerd om perfect passende bitjes te maken. Door middel van geur-en smaakloze klei nemen wij een afdruk en dan heeft u binnen 10 werkdagen uw gloednieuwe bitje op maat thuis op de deurmat liggen.

Bitjehappen.nl

Nu vraagt u zich misschien af hoe u aan een bitje kunt komen van Bitjehappen.nl. Dat is vrij simpel via onze website kunt u een hap pakket bestellen en dan met behulp van een instructievideo zelf happen, vind u dat niet prettig dan kunt u op een van onze hapdagen langskomen. Op de zaterdagen zijn wij te vinden bij verschillende clubs. Ook is er nog een derde optie en dat is om op de woensdagmiddagen tussen 13.00 en 17.00 langs te komen bij ons in Utrecht zodat wij ook een bitje kunnen maken voor u. 

Go to Top