HC Zevenbergen

Zevenbergen

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Zevenbergen.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Zeewolde en Bitjehappen.nl

Een club met een opvallend tenue die je snel zult herkennen is hockeyclub Zevenbergen. Hun tenue bestaat uit een rood shirt en roden met een blauw broekje en voor de dames een blauw rokje. De vereniging is opgericht in 1978, HCZ speelt op sportpark De Meeren. Zei hebben een beschikking over 2 velden en een mooi clubhuis waar na de trainingen en wedstrijden altijd gezellig een drankje wordt gedronken. 

Als je bij Bitjehappen.nl een bitje op maat laat maken heb je keuze uit heel veel kleuren voor je bitje, van glitter roze en glitter blauw tot rood en blauw samen. Er ook keuze uit normale kleuren zoals rood, geel groen, blauw, zwart etc. Ook is er de mogelijkheid om een doorzichtig bitje te krijgen. Onze bitjes bieden jou de beste bescherming. Naast de vele keuze, best bitjes en ook de veiligste bitjes krijg je er een doosje bij om je bitje in te beschermen. 

Bitjehappen.nl

Bitjehappen.nl biedt jou meerdere opties om een bitje op maat te happen. Eén van die opties is dat je op een van de zaterdagen langs komt op een club in de buurt, want iedere zaterdag staan wij door heel Nederland te happen. De andere mogelijkheid is om op de woensdag bij ons langs te komen op Herculesplein 25 in Utrecht. Bij beide mogelijkheden gaan wij hetzelfde te werk en zorgen wij dat jij binnen twee weken jouw bitje op de deurmat hebt liggen.

Go to Top