HC Union

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Union.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Union en Bitjehappen.nl

RKHV Union is een hockeyclub uit Nijmegen uit Malden gemeente Heumen. Union is een statutair nijmeegse vereniging die speelt op het grondgebied van buurgemeente Heumen. Om zichzelf te kwalificeren maakte Union zich los van een sportvereniging om zelf toegang te verkrijgen in de KNHB. Het is een middelgrote club met ruim 1250 leden die met veel plezier trainen en wedstrijden spelen op de velden van RKHV Union. 

Ons gespecialiseerde team staat voor jou klaar. Wij van Bitjehappen.nl gaan voor perfect op maat gemaakte bitjes zodat jij veilig het veld op kan zonder jouw tanden te verliezen. Onze bitjes worden gemaakt nadat jij bent wezen happen. Via een gipsafdruk van uw gebit maken wij een bitje op maat. We hebben veel verschillende kleuren voor het bitje. Van rood tot glitter roze of zelfs twee kleuren blauw met rood of zwart met wit. Er is veel keuze en wij maken dan een perfect bitje voor jou. Bitjehappen.nl gaat voor het beste.

Bitjehappen.nl

Wij, Bitjehappen.nl komen iedere zaterdag langs op diverse clubs in Nederland. Wij komen een afdruk van jouw tanden maken en dan vormen wij jouw perfect passende bitje helemaal naar wens. Door heel Nederland wordt gehapt, maar misschien niet op jouw club op die ene zaterdag dat het jou goed uitkomt. Daar is een oplossing voor, want iedere woensdag is er een inloopmiddag op Herculesplein 25 in Utrecht. Tussen 13.00u en 17.00u kun jij een bitje komen happen. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top