MHC Rosmalen

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met MHC Rosmalen.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

MHC Rosmalen en Bitjehappen.nl

MHC Rosmalen is een voormalige club uit Rosmalen. De club draagt nog steeds de naam uit Rosmalen maar ligt gevestigd op Sportpark Maliskamp. Dat ligt ook in de stad Maliskamp. MHC Rosmalen telt ongeveer 1300 leden. In de winterstop van seizoen 2016-2017 heeft het clubhuis een grondige renovatie gehad. In 2017 is het clubhuis weer geopend.

Heb jij een nieuw bitje nodig en zit je te twijfelen tussen een boil&bite bitje of een perfect passend bitje? ga dan voor een bitje van Bitjehappen.nl. Al onze bitjes worden perfect op maat met de hand gemaakt door ons gespecialiseerde team. Onze bitjes passen perfect en hebben geen geur of smaak. Met onze bitjes kun je goed communiceren en in de rust gerust water drinken met het bitje nog in. Omdat het perfect zit heb je er geen last van en zit het lekker. 

Bitjehappen.nl

Bitjehappen.nl gaat langs op zoveel mogelijk clubs in Nederland om iedereen te voorzien van een bitje op maat. Iedere zaterdag staan wij op verschillende clubs in heel Nederland, zodat ook jij een bitje op maat kan happen! Lukt het nou niet om op de zaterdagen langs te komen, dan hebben wij ook nog iedere woensdag een inloopmiddag. Kijk wat voor jou het beste uitkomt en wie weet heb jij straks ook een veilig en tof bitje. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top