HC Prinsenbeek

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Prinsenbeek.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Prinsenbeek en Bitjehappen.nl

Hockeyclub Prinsenbeek is een hockeyclub met ruim 800 leden die met veel plezier en passie hockeyen. Jong en oud hebben als sinds 1971 de gelegenheid om te hockeyen bij hockeyclub Prinsenbeek. HC Prinsenbeek telt 3 volledige velden, 1 waterveld en 2 zandvelden. Ook ligt er centraal gelegen een clubhuis op het complex.

Wil jij tijdens het hockey beter kunnen communiceren? Wij jij in de pauze snel een slokje water kunnen nemen zonder dat je de gebitsbeschermer uit moet doen? En wil jij vrijer kunnen ademen? Wij bieden jou dit gemak met een bitje op maat. Een bitje in jouw favoriete kleur en met jouw naam en telefoonnummer erin, wie wil dat nou niet? De beste bescherming voor je tanden en ook het grootste gemak tijdens een training of wedstrijd.

Bitjehappen.nl

Bitjehappen.nl biedt jou de beste bescherming en een groot gemak tijdens het hockey. Een bitje op maat laten maken kan bij ons op twee dagen in de week. Op de zaterdagen zijn wij te vinden op clubs door heel Nederland en happen wij ter plekke jouw bitje. Iedere woensdagmiddag kun je op Herculesplein 25 in Utrecht langskomen om een afdruk van je tanden te laten maken. Twee weken later kun jij jouw eigen perfect passende bitje op de deurmat verwachten. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top