Pinoké

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met Pinoké.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

Pinoke en Bitjehappen.nl

De Hockey Club Pinoke kreeg in januari 1929 een bestaan. In 1932 kwam deze club samen met de Amsterdamsche Hockey Club Pinokkio. Na de tweede wereldoorlog in 1946 vormden deze clubs samen één bestaan. In 1938 kwam deze club terecht op het terrein van de Twentsche Bank, in het Amsterdamse Bos. In 1971 werd op de huidige locatie een clubhuis gerealiseerd, wat in 2010 een grote verbouwing onderging. Nu zijn er bij deze Amsterdamse club ruim 2.000 leden ingeschreven.

Een bitje op maat, wie wil dat nou niet? De beste bescherming voor je tanden is een perfect aansluitend bitje. Hiermee kun je ook nog eens goed drinken, coachen, ademhalen en veilig een duel ingaan. Je tanden zullen goed beschermd zijn wanneer er een vorm van weerstand op komt, doordat de kracht over alle tanden wordt verdeeld.

Bitjehappen.nl

Wil jij zeker zijn van de beste bescherming voor je tanden? Kom langs op de hapdagen of inloopmiddagen van bitjehappen.nl en wij maken jouw perfect passende gebitsbeschermer. Iedere zaterdag zijn wij door heel Nederland te vinden op sportclubs. Wij nemen dan een afdruk van je tanden en daarvan maken wij jouw bitje. Komt de zaterdag voor jou niet zo goed uit? Iedere woensdag is er op onze eigen locatie een inloopmiddag, waar je een bitje kunt komen happen. Kies voor een bitje op maat van bitjehappen.nl.

Go to Top