HC Nieuwkoop

HC Nieuwkoop

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Nieuwkoop.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Nieuwkoop en Bitjehappen.nl

Een groeiende vereniging met op het moment rond de 300 leden is hockeyclub Nieuwkoop. De club heeft ook een heel nieuw clubhuis waar met veel plezier gebruik van gemaakt wordt. Ongeveer 75% van de leden is allemaal jeugd. HC Nieuwkoop een hoge zelfwerkzaamheid van de leden. Zonder de hulp van de leden van HC Nieuwkoop zal de club er niet meer zijn.

Een gebitsbeschermer is één van de belangrijkste dingen die je moet hebben als je aan een sport doet waarbij je rekening moet houden met mogelijke weerstand op je tanden. Alleen een bitje op maat geeft jou die nodige bescherming. Een bitje op maat sluit perfect aan en is fijner voor het coachen, het hydrateren en het ademen. Wij maken jouw afdruk en nemen jouw mensen mee in het proces. Uiteindelijk leveren wij jouw een perfect passende bitje van Bitjehappen.nl.

Bitjehappen.nl

Bitjehappen.nl komt op zoveel mogelijk sportclubs in Nederland langs om sporters te voorzien van een bitje op maat. Elke zaterdag vinden er hapdagen plaats op diverse clubs in Nederland. Wil jij nou ook een veilig en tof bitje, kom dan langs op een van de hapdagen! Wanneer het jou niet lukt om een bezoekje te komen brengen op zaterdag, geen stress. Iedere woensdag vindt er nog een inloopmiddag plaats in Utrecht. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top