SV Kampong Hockey

Kampong

Kampong

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met SV Kampong Hockey

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

SV Kampong en Bitjehappen.nl

Hockeyclub Kampong heeft al veel titels op haar naam staan. Hc Kampong heren is al 8 keer landskampioen veldhockey geworden, 2 keer landskampioen zaalhockey 1 keer hebben ze de euro hockey league 1 keer de Europacup I en 1 keer Europacup II gewonnen. De heren hebben al een flink lijstje opgebouwd Zelfde geld voor de dames. Zij zijn al 2 keer landskampioen veldhockey geworden al 7 keer landskampioen zaalhockey, 2 keer hebben zij de Europacup I en 1 keer de Europacup II gewonnen.  Kampong is de grootste club van Nederland  en van de wereld. zij tellen zo ongeveer 3150 leden. 

Wil jij tijdens het hockey beter kunnen communiceren? Wij jij in de pauze snel een slokje water kunnen nemen zonder dat je de gebitsbeschermer uit moet doen? En wil jij vrijer kunnen ademen? Wij bieden jou dit gemak met een bitje op maat. Een bitje in jouw favoriete kleur en met jouw naam en telefoonnummer erin, wie wil dat nou niet? De beste bescherming voor je tanden en ook het grootste gemak tijdens een training of wedstrijd.

Bitjehappen.nl

Bitjehappen.nl biedt jou de beste bescherming en een groot gemak tijdens het hockey. Een bitje op maat laten maken kan bij ons op twee dagen in de week. Op de zaterdagen zijn wij te vinden op clubs door heel Nederland en happen wij ter plekke jouw bitje. Iedere woensdagmiddag kun je op Herculesplein 25 in Utrecht langskomen om een afdruk van je tanden te laten maken. Twee weken later kun jij jouw eigen perfect passende bitje op de deurmat verwachten. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top