logo bitjehappen
Expired!

Inloopmiddag

Aanmelden voor de inloopmiddag

Meld je via dit aanmeldformulier aan voor de inloopmiddag op 9 juni 2021

Hoe werkt het?

Elke woensdagmiddag hebben wij een inloopmiddag. Je bent tussen 13:00 en 17:00 uur van harte welkom op het Herculesplein 25 te Utrecht om bij ons in de shop een bitje te komen happen. Tijdens de inloopmiddag maken we een afdruk van je tanden. Vervolgens maken we hiermee een perfect passend bitje en sturen het binnen twee weken op naar je huisadres. Meld je dus snel aan via het aanmeldformulier. Komt woensdagmiddag je niet uit en wil je je bitje op een ander moment happen? Je vindt hier een overzicht van al onze hapdagen op clubs en hier meer informatie over hoe je een bitje thuis kunt happen. 

Prijzen:

T/m 12 jaar: € 45,-

Vanaf 13 jaar: € 55,-

Je kan bij ons kiezen uit veel leuke kleuren voor je bitje. Ook maken we bitjes met glitters en meerdere kleuren. Daarnaast voorzien wij alle bitjes van naam en telefoonnummer. Al onze bitjes hebben een vaste lage prijs ongeacht de tekst en kleur.

Betalen kan contant of met de pin. Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan je afhankelijk van jouw zorgverzekering €26,24 declareren.

Kwaliteit

Al onze bitjes bestaan altijd uit twee lagen. Bitjes met een dubbele laag beschermen beter dan een bitje met een enkele laag. Wij gebruiken de volgende materialen:

4mm (kleur) + 2mm (transparant)

Levering

We zorgen ervoor dat jij jouw bitje binnen twee weken thuis ontvangt. Het past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Wil je ook een bitje op maat? Meld je dan aan via het formulier.

Mocht u onverhoopt niet kunnen? Meld dat dan via info@bitjehappen.nl

Kleuren

Bitjehappen (Herculesplein 25, Utrecht)

Go to Top