HC Gooische

Booked Event!

Gooische

Gooische

Gooische

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Gooische.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Gooische en Bitjehappen.nl

Een van de grootste hockeyclubs van Nederland is de Gooische Hockey Club. Op dit moment beschikt de club over ruim 2300 leden. De hoofdsponsor van HC Gooische is Rabobank. In het jaar 1953 werden de dames landskampioen. In het verleden werd de hockeyclub wel eens kortweg Gooi genoemd. De meeste leden van HC Gooische komen uit Bussum. De club licht ook meer in de buurt van Bussum dan dat van Hilversum. 

Wij van Bitjehappen.nl vinden het heel belangrijk dat iedereen veilig het veld kan betreden. Om dat te kunnen heb je een bitje op maat nodig van Bitjehappen.nl. Ons team is opgeleid en gespecialiseerd om perfect passende bitjes te maken. Door middel van geur-en smaakloze klei nemen wij een afdruk en dan heeft u binnen 10 werkdagen uw gloednieuwe bitje op maat thuis op de deurmat liggen.

Bitjehappen.nl

Nu vraagt u zich misschien af hoe u aan een bitje kunt komen van Bitjehappen.nl. Dat is vrij simpel via onze website kunt u een hap pakket bestellen en dan met behulp van een instructievideo zelf happen, vind u dat niet prettig dan kunt u op een van onze hapdagen langskomen. Op de zaterdagen zijn wij te vinden bij verschillende clubs. Ook is er nog een derde optie en dat is om op de woensdagmiddagen tussen 13.00 en 17.00 langs te komen bij ons in Utrecht zodat wij ook een bitje kunnen maken voor u. 

Go to Top