12 mei 2020 – 10:32

De inloopmiddagen zijn weer beschikbaar! Het is weer mogelijk om tijdens de inloopmiddag een bitje te happen. Zorg er wel voor dat jij (+ eventueel kinderen) aangemeld zijn voor de juiste datum en tijdstip. Het is fijn als je op tijd komt, zo kunnen we de veiligheid van iedereen waarborgen.

13 maart 2020 – 9:58

Wij hebben besloten om het advies van de overheid op te volgen. Bitjehappen is gesloten tot 6 april 2020. Er is dus geen mogelijkheid om tijdens de inloopmiddag te komen happen.

12 maart 2020 – 16:58

Gezien het feit dat de KNHB heeft besloten alle hockeywedstrijden tot 31 maart af te gelasten en alle kantines dicht te houden zullen wij van Bitjehappen.nl ook geen hapdagen organiseren. Hoe deze hapdagen ingehaald of vervangen zullen worden weten wij nog niet.

“Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen met betrekking tot de indamming van het coronavirus in Nederland geeft de KNHB gevolg aan de oproep van het RIVM en de Nederlandse overheid. De KNHB heeft alle wedstrijden afgelast tot en met 31 maart. Dit betreft een maatregel die voor alle teams is genomen ongeacht niveau en competities. Deze maatregel gaat met onmiddellijke ingang in. De KNHB streeft ernaar de afgelaste wedstrijden op een later tijdstip in te halen en zal de mogelijkheden daartoe onderzoeken.” – KNHB.nl

Go to Top