HC Catwijck

HC Catwijck (Slottoernooi)

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Catwijck.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

Hapdagen in de provincie Zuid-holland.

Op 12 December 1979 is hockeyclub Catwijck opgericht, het begon toen als een tafeltennisclub en daarna is het uitgegroeid tot een gezellige middelgrote hockeyvereniging. Op het moment hebben ze 621 leden. De club beschikt over maar liefst 8 velden en is gelegen aan De Krom in Katwijk.

Tegenwoordig hockeyen steeds meer mensen met een op maat gemaakt bitje. Men schaft zoiets aan, omdat je tanden dan een stuk beter beschermd worden. Daarnaast kun je met een op maat gemaakt bitje veel makkelijker communiceren tijdens het sporten. Doordat het bitje om al je tanden goed aansluit, wordt de eventuele weerstand op je gebit verdeeld. Naast de bescherming die zo’n bitje je biedt, is het ook nog eens een gepersonaliseerd bitje in jouw favoriete kleur en met jouw naam en telefoonnummer erop.

Bitjehappen.nl

Iedere zaterdag zijn wij te vinden op sportclubs door heel Nederland. Wij komen daar een afdruk van je tanden maken, wat wij vervolgens gaan omzetten tot jouw perfect passende bitje. Ook op woensdag is er een mogelijkheid om een bitje op maat te komen happen. Iedere woensdagmiddag tussen 13.00u en 17.00u kun jij ons bezoeken op Herculesplein 25 in Utrecht. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top