HC Best

MHC Best

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met HC Best.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

HC Best en Bitjehappen.nl

In de Noord-Brabantse plaats Best is een hockeyclub gevestigd. De club die er gevestigd is, is Mixed hockey club Best. Op 14 april 1944 is de club opgericht door werknemers van de schoenenfabriek Bata. In 1949 kreeg MHC Best hun eigen velden waar ze op konden gaan spelen. De club is uitgegroeid tot een middelgrote club met ruim 890 leden. MHC Best is gelegen aan de Sportlaan in Best.

Wil jij tijdens het hockey beter kunnen communiceren? Wij jij in de pauze snel een slokje water kunnen nemen zonder dat je de gebitsbeschermer uit moet doen? En wil jij vrijer kunnen ademen? Wij bieden jou dit gemak met een bitje op maat. Een bitje in jouw favoriete kleur en met jouw naam en telefoonnummer erin, wie wil dat nou niet? De beste bescherming voor je tanden en ook het grootste gemak tijdens een training of wedstrijd.

Bitjehappen.nl

Bitjehappen.nl biedt jou de beste bescherming en een groot gemak tijdens het hockey. Een bitje op maat laten maken kan bij ons op twee dagen in de week. Op de zaterdagen zijn wij te vinden op clubs door heel Nederland en happen wij ter plekke jouw bitje. Iedere woensdagmiddag kun je op Herculesplein 25 in Utrecht langskomen om een afdruk van je tanden te laten maken. Twee weken later kun jij jouw eigen perfect passende bitje op de deurmat verwachten. Kies voor een bitje op maat van Bitjehappen.nl.

Go to Top