MHC Amstelveen

Bitjehappen organiseert hapdagen in samenwerkingen met MHC Amstelveen.

Zie je hier geen hapdagen verschijnen, dan zijn wij nog in overleg met de club.

Hier kan je alle hapdagen vinden

MHC Amstelveen en Bitjehappen.nl

Op 20 juni 1952 richtten enkele spelers van twee hockeyclubs een nieuwe hockeyclub op. Dat werd de eerst echte officiële hockeyvereniging van Amstelveen. De naam Randwijck dankt zijn naam aan de oprichtingsvergadering dat in café en restaurant Amstelhoek heeft plaatsgevonden. in het eerste seizoen werden de Dames 1 en Heren 1 al kampioen. Midden jaren negentig is er besloten de clubnaam te veranderen naar Mixed hockeyclub Amstelveen. In 2012 bestond de club alweer 60 jaar. 

Wij van Bitjehappen.nl vinden het heel belangrijk dat iedereen veilig het veld kan betreden. Om dat te kunnen heb je een bitje op maat nodig van Bitjehappen.nl. Ons team is opgeleid en gespecialiseerd om perfect passende bitjes te maken. Door middel van geur-en smaakloze klei nemen wij een afdruk en dan heeft u binnen 10 werkdagen uw gloednieuwe bitje op maat thuis op de deurmat liggen.

Bitjehappen.nl

Nu vraagt u zich misschien af hoe u aan een bitje kunt komen van Bitjehappen.nl. Dat is vrij simpel via onze website kunt u een hap pakket bestellen en dan met behulp van een instructievideo zelf happen, vind u dat niet prettig dan kunt u op een van onze hapdagen langskomen. Op de zaterdagen zijn wij te vinden bij verschillende clubs. Ook is er nog een derde optie en dat is om op de woensdagmiddagen tussen 13.00 en 17.00 langs te komen bij ons in Utrecht zodat wij ook een bitje kunnen maken voor u. 

Go to Top